Sculp

DOOR REGELMATIG TE SCULPEN ZIET U ER BETER UIT!

De dagelijkse verzorging van uw gelaat kan vanaf nu veel effectiever met Sculp. Sculp is een oefen- en massagetechniek voor het gelaat, de hals en het décolleté die u zelf, in combinatie met de producten, dagelijks thuis kunt toepassen. Het is een goed doordachte en efficiënte aanpak die u zelf met de vingers en handpalmen uitvoert. Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in uw huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren strakker worden.

De resultaten zijn werkelijk verbluffend!

WILT U OOK LEREN SCULPEN?

Dat kan individueel maar ook in groepsverband, gezellig met vriendinnen! Kijk op mijn nieuwspagina wanneer er weer een nieuwe groep start.

WORKSHOP SCULP

In een serie workshops leert u hoe u zelf de huid kunt verbeteren en verstevigen om zo de effectiviteit van de behandelingen in de salon te verhogen. Het zijn 3 verschillende workshops waarin gedurende elke workshop een gebied wordt uitgelegd en behandeld.
In elke workshop is ruimte voor maximaal 6 personen.

Verhinderd?

Bij verhindering graag 24 uur vooraf uw afspraak verzetten of afzeggen anders ben ik genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

Tarieven

Prijs per workshop

€ 50,00

Serie van 3 workshops inclusief welkomst cadeau.
Deze behandeling is ook te combineren in een S.P.A. behandeling

€ 150,00

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht