Detoxen

Detoxen voor een mooiere huid?

Ja zeker, smeren alleen is niet genoeg. Een mooie huid ontstaat van binnenuit. Heb je een huidprobleem zoals eczeem, rosacea of acne? Heb je last van je darmen? Ben je vaak moe of heb je weinig energie? Wil jij je gezond en fit voelen? Ga dan detoxen. Je voelt je als herboren.

Detoxen

Wat is detoxen?

Detoxen is het ontgiften van je lichaam. Een reinigingskuur voor lichaam en geest. Detoxen is goed omdat je lichaam heel wat gifstoffen te verwerken heeft. Denk maar eens aan luchtverontreiniging, voedsel, chemische toevoegingen, alcohol, medicatie etc. Maar niet alleen externe factoren spelen een rol bij het ontstaan van toxinen. Periodes van stress kunnen ook een zware belasting voor ons zijn. De lever verwerkt al die afvalstoffen die vervolgens via de natuurlijke weg het lichaam weer verlaten.

Door te detoxen ondersteun je je lichaam bij dit proces. Het voedsel wordt weer beter opgenomen. De spijsvertering verbeterd en je krijgt een snellere verbranding. Ook de doorbloeding wordt beter waardoor je huid er frisser uit gaat zien. Heb je last van een gevoelige rode huid, eczeem of acne? Dan doet een detoxkuur wonderen. De huid ziet er na een detoxkuur veel rustiger uit. Ontstekingen en roodheid worden minder. De huid is schoner, beter gehydrateerd en ziet er zacht en mooier uit.

JE BETER VOELEN EN ER BETER UITZIEN IN 11 DAGEN

Denk je aan detoxen dan denk je misschien aan een strenge sapkuur. Maar dat is niet zo. Het Cleanse & Revitalise programma van Laviesage is een milde 11 daagse kuur. De kuur is opgebouwd uit 3 fases, waardoor je minder ongemakken zoals hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.
Tijdens het detoxen eet je veel groenten, fruit, smoothies, salades en soepen. De kuur richt zich uitsluitend op pure en gezonde voeding, dus geen shakes e.d. met kunstmatige toevoegingen.
Daarbij wordt je lichaam ondersteund met voedingssupplementen met een reinigende en ontgiftende werking. Maar ook met mineralen, vitamines en anti-oxidanten, zodat je geen voedingsstoffen tekort komt en geen klachten krijgt.
In de Cleanse & Revitalise box zit een dag- tot dag stappenplan, voedingstips, dagmenu`s en heerlijke recepten. Tijdens de detoxkuur kun je gewoon werken en sporten.

De voordelen

  • Je voelt je fit en gezond
  • meer energie
  • een mooie, schone en zachte huid
  • uidproblemen verminderen
  • je valt een paar kilootjes af
  • overgangsklachten verminderen
  • je slaapt beter
  • een goede opstap naar een gezondere levensstijl

Al zijn er nog zo veel voordelen, toch is het belangrijk te weten dat het niet voor iedereen geschikt is. Detoxen wordt afgeraden bij kanker, diabetes type 1, zwangerschap, borstvoeding, acute infecties, aandoeningen aan hart, lever en nieren, een traag werkende schildklier en bij psychiatrische aandoeningen.

Wil jij een mooiere huid? Je fit en gezond voelen? Ga dan detoxen. Je voelt je als herboren. Tijdens het detoxen wordt je ondersteund door schoonheidssalon Femke.

Detoxen

CLEANSE & REVITALISE KIT

1. Voorbereidingsfase (2 dagen).
De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

2. Cleansefase (7 dagen).
De Cleansefase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voert deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

3. Revitalisefase (2 dagen).
De Revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

Het begin van een nieuwe Healthy Lifestyle.
Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid! Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.

Iedereen kan het succesvol volgen.
Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten. De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen. Cleanse & Revitalise: De eerste stap op weg naar je nieuwe Healthy Lifestyle.

DE CLEANSE AND REVITALISE PROGRAMMADOOS:

De Cleanse & Revitalise programmadoos bestaat uit 9 onderdelen.
Een gedetailleerde handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elke van de 11 dagen een planning met heerlijke gevarieerde recepten voor gezonde smoothies en smakelijke, energierijke diner gerechten en veel tips om het programma succesvol te doorlopen. In de doos zit verder nog een handige boodschappenlijst, een supplementenspecificatie en 6 soorten voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeders.

Supplement-1 ondersteunt de afvoer van gifstoffen uit de darm.
Dit supplement bevat kleisoort die gekenmerkt wordt door zijn unieke microscopische fijnheid. Het heeft de eigenschap om gifstoffen te kunnen absorberen die vervolgens op een volkomen natuurlijke wijze worden afgevoerd. Tevens bevat het tablet choline dat een waardevolle bijdrage levert aan de ontgifting van de lever.

Supplement-2 ondersteunt de ontgifting van de lever.
Deze capsule bevat krachtige ingrediënten die de galblaas- en leverfunctie ondersteunen. Het remt de ontstekingsgevoeligheid, helpt bij de vetverbranding en het stimuleert de ontslakking. Daarnaast bevat de capsule ter bescherming en aanvulling een aantal waardevolle mineralen zoals zink, vitamine C, B6 en B12 en antioxidanten uit spirulina, saffraan, aloë ferox en chlorella.

Supplement-3 ondersteunt de darmflora.
Deze capsule bevat een zogenaamd probiotica. Het is samengesteld uit 7 belangrijke bacterieculturen, waarmee de gezondheidshuishouding in de darmen wordt gestimuleerd. Het zorgt daarmee voor een betere spijsvertering.

Supplement-4 is een krachtige basis voor het samenstellen van gezonde groene smoothies.
De groene smoothies in het programma worden samengesteld uit verse groenten, fruit en de inhoud van het sachet. Deze krachtige basis bevat maar liefst 16 verschillende ingrediënten. Deze zijn vezelrijk, hebben een hoge voedingswaarde, voorkomen een hongergevoel en stimuleren de werking van ontgiftingsenzymen en vormen een belangrijke bron van antioxidanten.

Supplement-5 is gezonde biologische (instant) tomatensoep.
Elk sachet bevat een bron van natuurlijke energie en is ideaal als een smaakvol en pittig tussendoortje.

Supplement-6 ondersteunt de grondige reiniging van de dunne darm.
Dit sachet bevat magnesiumsulfaat dat speciaal voor het grondig reinigen van de dunne darm tijdens de cleansefase wordt ingezet.

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht