Acne behandelingen

Wat is Acne?

Acné is niet alleen een puberteitsprobleem. Na een zwangerschap, in de overgang of gewoonweg omdat de huid in een bepaalde levensfase te veel ontstekingen heeft, kan acné de kop op steken. Niemand is daar blij mee! Dit kan ik o.a. uit eigen ervaring vertellen, omdat ik weet hoe dat voelt. De huid kan vet en/of glimmend zijn en er kunnen vele kleine- en grote puisten ontstaan, met als gevolg zelfs kleine littekens. Acné is daarom voor velen niet enkel een cosmetisch probleem, het kan ook het plezier in het dagelijks leven flink ondermijnen wat zelfs tot psychische klachten kan leiden. PUUR bij Fem is gespecialiseerd in het doeltreffend behandelen van acné met natuurlijke producten.

Acne Behandelingen

Oorzaken.

Acné is een (chronische)ontsteking van de talgklieren in de huid. Dit wordt beïnvloed door hormonale factoren. Op plaatsen zoals gezicht, de hals en nek, de borst en rug is het systeem in overvloed aanwezig.

 

Acné kan op verschillende manieren veroorzaakt worden:

  • toegenomen talgproductie
  • bacteriën
  • hormoonschommelingen
  • psychische stress
  • bepaalde ingrediënten in cosmetica
  • druk op de huid (bv. Rand van de helm)
  • voeding
Acne behandelen

Niet zelf uitknijpen maar een vakkundige acne behandeling.

Als je acné hebt en zelf (onvakkundig) puistjes uitknijpt of er aan krabt vererger je de acné. Bij onderhuidse ontstekingen kunnen vervolgens littekens ontstaan. PUUR bij Fem is een officieel acné-geregistreerde schoonheidsspecialist bij de ‘Anbos’ en kan de meeste acnévormen doeltreffend behandelen. Ook als je voor acné wordt behandeld bij een (huid)arts is de ondersteunende behandeling van PUUR bij Fem, in de meeste gevallen, zeer effectief.

Acne behandelingen

Duurzame huidverbetering.

Tijdens de behandeling in de salon wordt de acnéhuid optimaal (uit)gereinigd. Puistjes en mee-eters worden verwijderd. De huid krijgt een intensieve diep reinigende peeling, een voedend masker met de juiste eiwitstoffen, enzymen en vitaminen die op de huid zijn werking zullen doen. De frequentie van acné behandelingen is afhankelijk van de conditie van jouw huid. Aanvankelijk is de behandeling wekelijks en de onderhoudsfrequentie één maal per 4 tot 6 weken. Het is een must om dagelijks gebruik te maken van Éminence producten. Dit verdraagt zelfs de gevoelige acnéhuid, waardoor deze geleidelijk herstelt. Na enkele weken tot maanden mag je zichtbaar resultaat verwachten van de acné behandelingen. De huid verbetert aanzienlijk en duurzaam.

WORDEN DE KOSTEN VAN DE BEHANDELING VERGOED DOOR MIJN ZORGVERZEKERAAR?

Wanneer er sprake is van acné in het gezicht en de behandelingen plaatsvinden op medische indicatie van de huisarts, dan worden de kosten van de acné behandeling in mijn salon deels vergoed door zorgverzekeraars. Hoeveel deze vergoeding bedraagt, is afhankelijk van de verzekeringspolis. Raadpleeg daarvoor zelf jouw polisvoorwaarden.

Verhinderd?

Als je onverhoopt verhinderd bent, dan dit 24 uur voorafgaand aan de afspraak aangeven en de afspraak verplaatsen. Ik ben anders genoodzaakt om 50% van de acné behandeling in rekening te brengen.

Tarieven

Jeugdacne behandeling 45 min:
Reinigen van de huid-verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid met gel de gommage-onzuiverheden verwijderen-stimulerend en herstellend masker huidverzorging

€ 60,00

Acne behandeling 60 min:
Reinigen van de huid-verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid met granen peeling-onzuiverheden verwijderen-stimulerend en herstellend masker-huidverzorging

€ 75,00

Acne behandeling 75 min:
Reinigen van de huid-verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid met granen peeling-onzuiverheden verwijderen-stimulerend en herstellend masker-intensief verzorgend en herstellend vruchtenmasker-huidverzorging

€ 90,00

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht