LAVIESAGE NUTRICOSMETICS

GECONCENTREERDE VOEDING VOOR DE HUID

Nutricosmetics zorgen voor een langdurige mooie en gezonde huid van binnenuit. Het zijn geconcentreerde beautysupplementen die de huid helpen te verbeteren, verjongen en verzorgen. Daarnaast zijn de beautysupplementen zeer geschikt om huidproblemen op te lossen.

LAVIESAGE

WAAROM ZIJN NUTRICOSMETICS BELANGRIJK VOOR DE HUID?

Het is belangrijk om onze huid te verzorgen, dat weten we praktisch allemaal. Daarnaast weten we dat alleen smeren onvoldoende is om je huid te verbeteren. Eet je gezond? Beweeg je regelmatig? Zorg je voor voldoende ontspanning?
Deze 3 lifestyle elementen vormen de beste basis voor een mooie, gezonde huid.
Echter… wat veel mensen niet weten is dat de hedendaagse voeding lang niet meer zoveel voedingsstoffen bevat als de voeding van vroeger. Als gevolg van intensieve landbouw, luchtvervuiling, (te) snelle kweek en tenslotte de langdurige transport & opslag daalt de voedingswaarde van groente en fruit. De huid is een sluitpost! Alle voedingsstoffen gaan namelijk eerst naar organen en spieren.
Als de huid onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, is het verstandig om dit tekort aan te vullen met voedingssupplementen. Dit heeft onze huid nodig, zéker als iemand een huidprobleem heeft, of er zo lang mogelijk goed uit wilt zien.
Daarnaast is het een feit dat naarmate we ouder worden, het lichaam minder bouwstoffen aanmaakt. De huid voelt dan droger en trekkerig aan, de spankracht vermindert en de lijntjes met rimpeltjes worden zichtbaar.
Nutricosmetics van Laviesage vullen de voedings- ofwel bouwstoftekorten aan. Nutricosmetics zijn hoog gedoseerde bouwstoffen en verbeteren de huid van binnenuit. Door huidproblemen en huidverbetering zowel van de binnen- als de buitenkant aan te pakken, wordt een duurzaam en mooi resultaat mogelijk.

IS GECONCENTREERDE VOEDING BELANGRIJK VOOR DE HUID?

Nutricosmetics van Laviesage zorgen voor een langdurige mooie en gezonde huid van binnenuit. Het zijn geconcentreerde beautysupplementen die de huid helpen te verbeteren, verjongen en verzorgen. Daarnaast zijn de beautysupplementen zeer geschikt om huidproblemen op te lossen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten die de huid beschermen, voeden en verbeteren. Beautysupplementen ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen, elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. De huidkwaliteit neemt bij iedereen af na het 25ste levensjaar. Door gebruik van nutricosmetics van Laviesage zorg je ervoor dat je huid van binnenuit duurzaam verbetert en jouw huid er tot in lengte van jaren stralend uit kan zien!
Nutricosmetics ondersteunen de behandelingen in mijn salon door van binnenuit bouwstoffen te leveren die vaak niet meer of nauwelijks aanwezig zijn. Je krijgt een mooier en duurzamer resultaat en je voelt je vaak beter omdat de nutricosmetics ook je gezondheid ondersteunen. Nutricosmetics bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn volkomen veilig.

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht