S.P.A. BEHANDELINGEN

HUIDPROBLEMEN? MOOI NIET!

WAT IS S.P.A.?

Société Provençale d’Aromatherapie S.P.A. is een compleet programma met 100% natuurlijke producten die de hoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, planten oliën en plantenextracten. Veilig en effectief: praktisch alle gebruikers ondervinden verbluffende resultaten.
Laat je adviseren wat het beste is voor jouw huid. Behandeling in combinatie met natuurlijke huidverzorging voor thuis gebruik.

Permanente Make up - Wenkbrauwen

Vochtarme, droge of gevoelige huid

De huid is een kostbaar bezit. Een gezond voedingspatroon, voldoende slaap, lichaamsbeweging en een goede huidverzorging zijn belangrijk voor het behoud van een gave huid. Er kunnen echter problemen ontstaan. Een vochtarme huid heeft een tekort aan vocht. Een droge huid een tekort aan talg, aan eigen huidvet. Een huid kan dus vochtarm, vetarm of beiden zijn. De droogte kan jeuk veroorzaken en een schilferige huid geven. Dit kan tijdelijk zijn, maar kan ook het hele leven een probleem zijn.

Oudere huid- rimpels/verslapping

Iedereen wil oud worden. Maar de uiterlijke kenmerken van veroudering zijn minder populair. Het verouderingsproces verloopt gevarieerd van persoon tot persoon. Maar het is te beïnvloeden. Met het juiste advies levensstijl, behandeling en huidverzorging komen we een heel eind.

Couperose

Couperose komt voor in het gezicht, de hals en het decolleté. Couperose ziet eruit als een rode waas met soms duidelijk zichtbare bloedvaatjes en rode vlekjes. Couperose ontstaat door een slechte doorbloeding van de huid. Dit geeft verzwakking van het bindweefsel waaruit de bloedvaatjes zijn opgebouwd. Er zijn meerdere factoren die dit beïnvloeden. Een effectieve aanpak van couperose bestaat uit meerdere behandelingen en het dagelijks gebruik van de juiste producten.

GEVOELIGE HUID, ECZEEM

Eczeem en een gevoelige huid die snel reageert, zijn veel voorkomende klachten. Een gevoelig huis is fijn van structuur en dun. Deze huis reageert snel op kou en hitte en heeft snal last van wind. Hij is meestal droog en geeft snel allergische reacties. Vaak gaat het gepaard met ernstige jeuk, astma, hooikoorts en emotionele stress. Met het juiste advies en behandelingen kunnen we voor een effectieve aanpak zorgen.

Verhinderd?

Bij verhindering graag 24 uur vooraf uw afspraak verzetten of afzeggen anders ben ik genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

Tarieven

Eventjes minder ruim in de tijd.
Reinigen van de huid, warme kompressen, verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de huid met granen peeling, onzuiverheden verwijderen, stimulerend en herstellend vulkanisch moddermasker, huidverzorging.

€ 48,30

De puntjes op de i zetten.
Reinigen van de huid, warme kompressen, epilatie van wenkbrauwen, verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de huid met granen peeling, onzuiverheden verwijderen, stimulerend en herstellend vulkanisch moddermasker, huidverzorging.

€ 53,50

Druk, druk, druk en nu tijd voor ontspanning!
Reinigen van de huid, warme kompressen, epilatie van wenkbrauwen, verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de huid met granen peeling, onzuiverheden verwijderen, stimulerend en herstellend vulkanisch moddermasker, oogmasker, gelaat en decolleté massage, huidverzorging.

€ 72,00

Tijd voor een volledige oppepper!
Reinigen van de huid, warme kompressen, epilatie van wenkbrauwen, verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de huid met granen peeling, onzuiverheden verwijderen, stimulerend en herstellend vulkanisch moddermasker, oogmasker, intensief herstellend en verzorgend vruchtenmasker, huidverzorging.

€ 73,50

U bent het waard!
Reinigen van de huid, warme kompressen, epilatie van wenkbrauwen, verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de huid met granen peeling, onzuiverheden verwijderen, stimulerend en herstellend vulkanisch moddermasker, oogmasker, intensief herstellend en verzorgend vruchtenmasker, gelaat en decolleté massage, huidverzorging.

€ 86,00

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht