Greenpeel

Wat is een BIO Greenpeel?

KRX Green Sea Peel – sterker dan een kruidenpeel

De KRX Green sea peel zorgt voor een natuurlijke manier van exfoliëren. Een 100% biologische peeling, zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde silicium spicula’s’. Spicula is zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.
Voor de voeding en verzachting wordt een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan en allantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.
In tegenstelling tot chemische peelings, welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad, werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.

Bio Greenpeel

Behandeling met huid verjongende eigenschappen

De stofwisseling van de cellen werkt langzamer naarmate de huid ouder wordt. Hierdoor verouderd en verslapt de huid. Een peeling stimuleert cel vernieuwing en verwijdert de dode huidcellen. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en de gehele huidstructuur verbeteren. Hierdoor nemen pigmentvlekken af, worden poriën minder zichtbaar en ziet de huid er frisser en egaler uit.
TIP: Combineer deze behandeling met Carboxy CO2 Therapy voor een optimale hydratatie, versteviging en huidverbetering!

Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • Voor alle huidtypen
  • Voor fijne lijntjes, rimpels
  • Voor ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melisma
  • Voor dikke, verhoornde, ruwe huid
  • Voor een vette huid, overmatig talg
  • Voor acne huid, onzuiverheden, grove poriën

Verhinderd?

Bij verhindering graag 24 uur vooraf uw afspraak verzetten of afzeggen anders ben ik genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

Tarieven

Behandeling 60 minuten

€ 85,00

In  kuur 3 behandelingen á 60 minuten

€ 229,50

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht