PERMANENTE MAKE-UP EN FINE LINE TATTOO

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP / PMU?

Hoe fijn is het om opgemaakt wakker te worden?! Het kan bij PUUR bij Fem! Een medische tatoeage wordt ook wel permanente make up (PMU) of micro-pigmentatie genoemd. Bij PMU wordt met een pen, waarin een naald/module is geplaatst, pigmentatie vloeistof tot in het bovenste deel van de lederhuid aangebracht. Het biedt overigens ook de mogelijkheid om dit, op een later moment, nog zeer subtiel te corrigeren waardoor de natuurlijke schoonheid geaccentueerd kan worden. Hiermee wordt niet alleen tijd bespaard, het kan daarnaast ook het zelfvertrouwen vergroten. Het resultaat van PMU blijft een aantal jaren mooi en zichtbaar, waarna het geleidelijk vervaagt. Dit is uiteraard goed bij te werken, waardoor je er te allen tijde opgemaakt en verzorgd uit ziet!

Permanente Make Up

VAKMANSCHAP

Het spreekt voor zich dat het van cruciaal belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft ben je bij mij, als gediplomeerd specialist, aan het juiste adres. Zowel de PMU behandelingen als het aanbrengen van Fine Line Tattoos in mijn salon, zijn officieel GGD- gecertificeerd. Mede hierdoor ben je ervan verzekerd dat PMU behandelingen en Fine Line Tattoos door PUUR bij Fem, volledig volgens GGD veiligheids- en hygiënerichtlijnen uitgevoerd worden. Eén van die richtlijnen schrijft voor dat vooraf aan elke PMU behandeling de betreffende persoon een toestemmingsformulier omtrent diens gezondheid dient in te vullen. De behandeldatum plannen we in overleg. Op deze datum ontvang je dan nog een nazorgformulier.
www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

PERMANENTE MAKE-UP / PMU BEHANDELINGEN

EYELINERS

Eyeliners kunnen op vele manieren geplaatst worden. Een basic eyeliner is een lijntje in de wimperrand. Een infralash eyeliner wordt heel dun in de wimperrand geplaatst. Bij een advanced eyeliner maken we een bredere eyeliner in de vorm van wing, schaduw of gewoon breder. Uiteraard bespreken we voorafgaand aan de behandeling wat jouw wensen zijn. In overleg kiezen we samen de kleur en het gewenste model uit. Vind je de lijn na de eerste behandeling te dun of te licht van kleur, dan is dit prima aan te passen op het moment van de nabehandeling. Te grote-, of te kleine ogen, kunnen optisch gezien in de juiste of gewenste verhouding worden aangebracht, t.o.v. het totale aangezicht. Bij afwezigheid van wimperhaartjes tranen de ogen meer, waardoor gewone make-up vaak uitloopt. Dit gebeurt niet bij PMU! PMU vervaagt wel in de loop der jaren. Dit is het gevolg van natuurlijke (huid)cel vernieuwing, de mate van functioneren van het afweersysteem en de invloed van Uv-licht. Over het algemeen blijft PMU 2 tot 6 jaar zitten, dit wisselt per persoon. De mogelijkheid bestaat om de PMU na een jaar bij te laten werken zodat de kleur intensiteit en de vorm behouden blijven.

WENKBRAUWEN

Een (te) dunne en/of onregelmatige haargroei van wenkbrauwen kan met PMU volledig worden gecorrigeerd. Zijn wenkbrauwen in het verleden te veel geëpileerd of in volume sterk verminderd, door bijvoorbeeld veranderingen in het hormoonstelsel waardoor je bijna geen wenkbrauwen meer ziet, dan is PMU de oplossing! Dit door het toepassen van een ‘Hairstroke’ techniek genaamd ‘Microblading’. Wenkbrauwhaartjes, welke zijn getekend met deze techniek, zijn niet of nauwelijks te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes.

Bij een andere techniek genaamd ‘Powder brows’ worden de wenkbrauwhaartjes in-geschaduwd met pigment. Bij deze PMU techniek wordt met behulp van het PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je jouw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Optisch gezien is het resultaat dan ‘semi permanent’. Na het toepassen van deze techniek dien je ongeveer na anderhalf jaar jouw wenkbrauwen een touch-up te geven, als je langer wilt genieten van perfecte wenkbrauwen.

LIPPEN

We gebruiken onze lippen in het dagelijks leven erg veel. Een grote groep mensen vindt het belangrijk dat hun lippen er mooi, verzorgd en zacht uitzien. Mogelijk vind je het vervelend om dagelijks lippenstift, lipgloss of lipliner te gebruiken, omdat dit gedurende de dag vervaagt of vlekken geeft. Door het gebruik van deze producten wil je voorkomen dat je lippen bleek van kleur zijn, of je wilt de contouren van je lippen sterker aanbrengen. Wil je af van dit dagelijkse ritueel? Dan zijn PMU lippen de oplossing. PMU is dé oplossing voor elk soort lippen. In overleg kiezen we de kleur en het model van jouw lippen. Volle lippen tekenen is momenteel trendy en heeft een mooi, natuurlijk resultaat.

WAT IS EEN FINE LINE TATTOO?

Een Fine Line Tattoo is een tatoeage die gezet wordt met een dunne naald. Ten opzichte van tatoeages met grote ingekleurde vlakken, is een fine line tattoo minimalistisch. Daar waar PMU een versterking kan zijn van gezichtscontouren, kan een fine line tattoo een sieraad op het lichaam zijn. Ondanks de lange geschiedenis van tatoeëren zijn de mogelijke gevolgen van de diepte van tattoo-inkt met haar microscopisch ingebrachte kleine deeltjes in de huidlaag, niet volledig wetenschappelijk onderzocht. De fine line tattoo wordt aangebracht in het onderste deel van de lederhuid. De prijs van een fine line tattoo is van een aantal factoren afhankelijk. Onder andere de grootte en complexiteit van de tattoo zijn bepalend en wordt uiteraard vooraf afgesproken bij de intake.

 

PMU IS DE IDEALE OPLOSSING VOOR IEDEREEN DIE

 • moeite heeft met het aanbrengen van make-up;
 • geen zin heeft in het aanbrengen van make-up;
 • weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up;
 • altijd een potlood gebruikt;
 • geen volle wenkbrauw heeft;
 • lijdt aan de ziekte van Alopecia;
 • lijdt aan de ziekte van Trichotillomanie;

 

 • allergisch is voor haarverf;
 • aan een chemokuur gaat beginnen;
 • contactlenzen of een bril draagt;
 • erg veel traant, waardoor dagelijkse make-up niet blijft zitten;
 • allergisch is voor make-up;
 • veel sport of vaak een sauna bezoekt;
 • er altijd verzorgd uit wil zien.

Verhinderd?

Als je onverhoopt verhinderd bent, dan dit 24 uur voorafgaand aan de afspraak aangeven en de afspraak verplaatsen. Ik ben anders genoodzaakt om 50% van de acné behandeling in rekening te brengen.

Tarieven

Eyeliners
Tarieven voor het aanbrengen van Eyeliners zijn inclusief een nabehandeling binnen 3 maanden!
Eyeliner Infralash boven € 185,-
Eyeliner Basic boven € 195,-
Eyeliner Advanced boven € 225,-
Eyeliner onder € 160,-

Eyeliners boven en onder
Eyeliner infralash € 295,-
Eyeliner Basic € 300,-
Eyeliner Advanced € 315,-

Wenkbrauwen
Tarieven voor het aanbrengen van wenkbrauwen zijn inclusief een uitgebreide gezichtsanalyse en een nabehandeling binnen 3 maanden! Dit geldt niet voor eventuele kleurencorrecties!

Powderbrows € 315,-
Hairstrokes € 315,-
Combi Brows € 325,-
Kleurcorrectie wenkbrauwen € 175,-

Lippen
Tarieven voor het aanbrengen van lippen zijn inclusief een nabehandeling binnen 3 maanden! Dit geldt niet voor eventuele kleurencorrecties!
Lippen Full-lips € 345,-

Tarieven touch-ups
Powderbrows € 125,-
Hairstroke € 125,-
Combibrows € 150,-
Eyeliner infralash boven € 95,-
Eyeliner infralash onder € 85,-
Eyeliner infralash boven en onder € 140,-
Eyeliner Basic boven € 95,-
Eyeliner Basic onder € 85,-
Eyeliner Basic boven en onder € 140,-
Eyeliner Advanced boven € 105,-
Eyeliner Advanced onder € 95,-
Eyeliner Advanced boven en onder € 150,-
Lippen Full-lips € 150,-

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht