DEFINITIEF ONTHAREN;
GEEN ONGEWENSTE HAARGROEI MEER!

 

Elektrisch ontharen

HOE WERKT ELEKTRISCH ONTHAREN?

Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voor altijd af te zijn van overbeharing. Maximaal 70-80% kunnen we garanderen. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Het werkt zo: Er wordt een dun wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven waarna een kleine en korte hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje (waar de haar in groeit) vernietigd zodat er geen nieuwe haar meer kan groeien. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied.

WAT IS DEFINITIEF ONTHAREN?

Heeft u genoeg van die ongewenste haargroei op uw kin, gezicht of wilt u uzelf niet meer iedere keer ontharen in gezicht, onder de oksels of bikinilijn? Dan is elektrisch ontharen de oplossing voor u.

Deze definitieve ontharingsmethode bestaat al lange tijd en wordt sinds 1997 in mijn praktijk toe gepast. Het is succesvol in de strijd tegen overtollig haargroei. Elektrisch ontharen is ook de enige definitieve methode die toegepast kan worden bij blonde, grijze en rode haren. Deze haren bevatten te weinig pigmenten. Alleen donshaar en heel dunnen haren zijn niet te behandelen met elektrisch ontharen.

WORDEN DE KOSTEN VAN DE BEHANDELING VERGOED DOOR MIJN ZORGVERZEKERAAR?

Wanneer er bij u sprake is van ernstige overbeharing in het gezicht en de behandelingen plaatsvinden op medische indicatie van uw huisarts, dan worden de kosten van de behandeling (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar in mijn salon. Raadpleeg uw verzekeringspolis voor uw voorwaarden.

Verhinderd?

Bij verhindering graag 24 uur vooraf uw afspraak verzetten of afzeggen anders ben ik genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

Tarieven & behandeling

Als u met het ontharingsproces gaat starten, vindt er voorafgaand een intake gesprek plaats. Voor optimaal resultaat bespreken we de mogelijkheden en stellen we een behandelplan vast.

€ 2,75 per minuut

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht