CO2 Carboxytherapie

De sleutel tot een mooie huid

Huidverbetering; simpel, duidelijk en resultaat gericht.

Deze verjongingsmethode is erg populair bij klanten die de effecten van veroudering willen tegengaan. Zoals jullie van mij gewend zijn werk ik met de meest krachtige ingrediënten. Een sterk team met wetenschappelijk bewezen resultaten ontwikkelden producten voor huidverbetering.
Carboxytherapie staat voor het gecontroleerd aanbrengen van gezuiverd koolstofdioxide op het gezicht en verschillende delen van het menselijk lichaam met als doel de bloedcirculatie in de weefsels te verbeteren, ENERGIE, de elasticiteit van de huid te verbeteren, lokale vetophopingen te verminderen of zelfs het cosmetische effect na liposuctie te verbeteren. Het staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gelmasker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het ‘Bohr’ effect.

CO2 Carboxy therapie

De behandeling

De behandeling kan op vele manieren worden toegepast in combinatie met de fantastische behandelingen die jullie van mij gewend zijn met aromatherapie. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.
Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconenmasker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar ‘t wordt omgezet in ENERGIE en zuurstof aantrekt.

Op basis van de nieuwste kennis, is het niet meer dan logisch dat Carboxy Therapie geleidelijk het middelpunt van de aandacht wordt van gerenommeerde huidexperts, artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Beroemdheden die deze behandeling verkiezen boven de meer agressieve en invasieve verjongingsmethode (laser, liften met gouddraad, faceliften, thermage enz.) Deze verjongingsmethode verbetert zichtbaar de textuur van de huid. Koolstofdioxide wordt gebruikt om onderkin, nek, decolleté, en de slappe huid van de buik, armen en binnenkant van de dijen te behandelen. In het gezicht de frons rimpel, kraaienpootjes, fijne rimpels rond de ogen en de onderste oogleden en rimpels te verzachten.

Voordelen van CO2-carboxytherapie

 • Inzetbaar bij elke huid met enige huidschade.
 • Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling.
 • Volledig veilig en pijnloos.
 • Geschikt voor problematische en gevoelige huid
  omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft.
 • Geeft géén allergische of negatieve reacties.
 • Stimuleert de vorming van gezond collageen en elastine.
 • Geen bijwerkingen en geen herstelperiode.
 • Is het hele jaar door inzetbaar ook tijdens de zomermaanden.
 • Carboxy Therapie kent geen downtime.
 • Na de behandeling is uw huid mooi doorbloed.

VOOR WIE IS DE CO2 BEHANDELING GESCHIKT?

 • Iedereen die huidverbetering wil.
 • Slappe kaaklijn en hals (liften).
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels.
 • Slinkt vetwallen en vermindert kringen onder de ogen.
 • Voor de acne huid.
 • Vervaagt littekens en striae en geeft een fijnere structuur van de huid.

Verhinderd?

Bij verhindering graag 24 uur vooraf uw afspraak verzetten of afzeggen anders ben ik genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

Tarieven

Behandeling 60 minuten

€ 85,00

Behandeling 75 minuten

€ 95,00

Behandeling 90 minuten

€ 110,00

In  kuur 4 behandelingen á 60 minuten

€ 306,-

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht