MERIDIAN FACIAL

In onze ‘haast’ cultuur is het vinden en behouden van je balans erg belangrijk om je goed te kunnen voelen en dit ook uit te stralen. Een goede balans en een positieve energie helpt om ons goed te voelen en er stralend uit te zien. We krijgen dan ook meer energie terug van de anderen.

Meridian Facial stimuleert het metabolisme via het autonome zenuwstelsel. Het richt zich op de zones van de 5 energie-elementen (water, vuur, hout, metaal, aarde) en meridiaan-drukpunten in het gelaat, het hoofd, de nek, de schouders en het décolleté. Het is een relaxerende behandeling die een vermoeid en weinig of slecht doorbloed gelaat zal opfrissen. Daarbij kunnen we ook dempend werken bij een overactieve huid, bijvoorbeeld bij ontstekingen. Het helpt de huidbalans weer te vinden waardoor je een ontsteking makkelijker onder controle krijgt en van daaruit huid verbeterend kan werken. Omdat Meridian Facial zacht is voor de huid en het onderliggende weefsel, kan het toegepast worden op het onderliggende weefsel van het gelaat wat eerder botox injectables of onderhuidse draadjes of netjes kreeg.

Onderdeel van Meridian Facial is een drainerende strijktechniek met natuurlijke borstels. Het lymfesysteem wordt hierbij geprikkeld wat de afvoer van afvalstoffen en natuurlijke hydratatie stimuleert en het immuunsysteem versterkt.

meredian-facial

Meridian Facial is een zusje van de manuele technieken zoals; Natural Face Lifting, Tone Booster, Collagen Booster en het self-treatment Sculp. Deze intensieve behandeltechnieken, gericht op zichtbare resultaten, op korte- of middellange termijn. Meridian Facial en Lymfedrainage zijn veel zachtere technieken die toelaten om een verloren balans weer terug te vinden.

Verhinderd?

Bij verhindering graag 24 uur vooraf uw afspraak verzetten of afzeggen anders ben ik genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

Tarieven

Deze behandeling is ook te combineren in een S.P.A. behandeling – 50 minuten

€ 55,00

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht