ÉMINENCE ORGANICS

GECONCENTREERDE VOEDING VOOR DE HUID

Sinds de oprichting in 1958 maakt Éminence Organics gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Zij hebben de ambitie en geloven in het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten. Deze producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve cosmetische chemicaliën.
Éminence Organics blijft verse en met de hand geplukte ingrediënten gebruiken voor de totstandkoming van hun producten, die zowel krachtig genezende, als verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met zuiver water, afkomstig uit een thermaal warmwaterbron met mineralen en spoorelementen die je nergens anders op de aarde vindt.

ÉMINENCE EN DE HELENDE KRACHTEN VAN DE NATUUR

De producten van Éminence zijn handgemaakt en zijn niet beïnvloedt door een hydrogenerend- of verhittingsproces, waardoor de voedingswaarde en potentie van haar natuurlijke ingrediënten behouden blijven. Vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke omgeving en bieden optimale resultaten, aangezien echte zaden, pulp en schillen voor regeneratieve en helende krachten zorgen die alleen de natuur kan produceren.
Éminence Organics is door de non-profit B lab® gecertificeerd omdat zij voldoen aan strenge normen op het gebied van maatschappelijke-, milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie.
Éminence Organics is daarmee voortdurend op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Met trots gebruiken zij zon- en windenergie bij het maken van hun producten en planten een boom bij elk verkocht product.

VOOR DE HUID ÉN DE WERELD

Krachtige, innovatieve en natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd met gepersonaliseerde treatments, die de huid op natuurlijke wijze verbeteren, welke zowel goed zijn voor de huid als voor de wereld. On- en offline masterclasses vergroten mijn kennis over de huid, de ingrediënten en de juiste aanpak naar een hoger niveau treatments.

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht