Aromatherapie in de bijbel

Femke Van Tartwijk
26 december 2020

Aromatherapie in de bijbel

Aromatherapie in de bijbel, het blijft fantastisch en me verrassen: Ceder.
In de bijbel kun je het volgende lezen: ‘God schonk Salomo zeer veel wijsheid en onderscheidingsvermogen en een veelomvattende kennis van zaken, zo overvloedig als zandkorrels op het strand langs de zee. … Hij was wijzer dan alle andere mensen, … zijn roem drong door tot alle omringende volken. Hij dichtte drieduizend spreuken en duizend vijf liederen, over allerlei soorten planten, van de ceder op de Libanon tot de marjoraan die uit de muur groeit,… (1 Koningen 5: 9-12).
In totaal komt cederhout meer dan 70 keer voor in de bijbel. Niet alleen bij het bouwen van paleizen en dagelijkse voorwerpen, maar ook bij reinigingsrituelen van de huid bij melaatsen. (Leviticus 14) Het hout bevat een hoog percentage etherische olie en geeft daardoor langdurig een heerlijke geur af die bovendien insecten weert. Psychisch heeft de geur een kalmerende werking en helpt om stand te houden in onzekere tijden. Deze kennis wordt tot de dag van vandaag toegepast.
Bij S.P.A. vind je daarom ceder in veel producten die infecties tegengaan (o.a. luchtwegen, urinewegen en om je immuniteit te verhogen), in de Diffusion (geurolie) tegen insecten, en in producten tegen eczeem en psoriasis.

Voor meer informatie neem gerust contact met me op.
Telefoon: 06-10906752
schoonheidssalonfemke@gmail.com
www.schoonheidssalon-femke.nl

Meer nieuws

Gezond het jaar door

Gezond het jaar door

Weer een fantastische online training gehad.Gezond het jaar door...En hoe doen we dat nu? Ben aardig voor je lichaam, eet en drink gezond en beweeg....

Positief het jaar 2021 in.

Positief het jaar 2021 in.

Met een frisse en positieve inzet ga ik het jaar 2021 van start. Wel een beetje anders dan normaal. Andere jaren start ik het jaar met een...