Permanente make-up;
opgemaakt wakker worden

Wat is Permanente make-up?

Een medische tatoeage wordt ook wel permanente make up (PMU) of micropigmentatie genoemd. Bij PMU wordt met een pen waarin een naald/hygiëne module is geplaatst pigmentatie vloeistof in de lederhuid gebracht. Het biedt de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor u de natuurlijke schoonheid kunt accentueren. U bespaart niet alleen tijd, het verhoogt ook het zelfvertrouwen. Permanente make-up blijft een aantal jaren zitten en vervaagt geleidelijk. U ziet er te allen tijde dus opgemaakt en verzorgd uit!

Vakmanschap

Het spreekt voor zich dat het van cruciaal belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij mij als gediplomeerd specialiste aan het juiste adres. Mijn werkzaamheden zijn officieel GGD gecertificeerd. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij schoonheidssalon Femke volledig veilig is.
Ik werk volgens alle veiligheid- en hygiënerichtlijnen.
www.veiligtatoeerenenpiercen.nl
U kunt bij Schoonheidssalon Femke PMU laten aanbrengen voor wenkbrauwen en eyeliners.

Permanente Make Up

Eyeliners

U dient vooraf een toestemmingsformulier in te vullen omtrent uw gezondheid. Dit is conform GGD richtlijnen. De behandeldatum wordt in overleg bepaald en u ontvangt een nazorgformulier. Samen overleggen we de kleur en het model van de eyeliner. Te grote of juist te kleine ogen kunnen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aanzicht. Bij afwezigheid van de wimperhaartjes tranen ogen meer waardoor gewone make-up vaak uitloopt. Dit is echter geen probleem bij PMU.

HOE LANG BLIJFT PMU ZITTEN?

PMU zal in de loop der tijd vervagen. Dit komt door natuurlijke cel vernieuwing van de huid, het afweersysteem en door invloed van UV licht. Over het algemeen blijft PMU 2 tot 6 jaar zitten. Dit wisselt echter per persoon. De mogelijkheid bestaat om de PMU na een jaar bij te laten werken zodat de kleur intens en de vorm behouden blijft.

Wenkbrauwen

U dient een toestemmingsformulier in te vullen omtrent uw gezondheid. Dit is conform de GGD richtlijnen. De behandeldatum wordt in overleg bepaald en u ontvangt een nazorgformulier. Samen overleggen we de kleur en het model van de wenkbrauwen. Dunne en/of onregelmatige haargroei van wenkbrauwen kunnen met PMU volledig worden gecorrigeerd. Zijn uw wenkbrauwen vroeger te veel geëpileerd en heeft u nu bijna geen wenkbrauwen meer, dan wordt met PMU uw gezicht weer compleet. Door middel van het toepassen van Microblading (hairstroke techniek) zijn de getekende haartjes bijna niet te onderscheiden van de echte haartjes.
Bij Powder brows worden de wenkbrauwen in-geschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. De naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof u uw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd met als resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 1,5 jaar uw wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van uw perfecte wenkbrauwen.

PMU IS DE IDEALE OPLOSSING VOOR IEDEREEN DIE:

 • moeite heeft met het aanbrengen van make-up
 • geen zin heeft in het aanbrengen van make-up
 • weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
 • altijd een potlood gebruikt
 • geen volle wenkbrauw heeft
 • lijdt aan de ziekte van Alopecia
 • lijdt aan de ziekte van Trichotillomanie
 • allergisch is voor haarverf
 • aan een chemokuur gaat beginnen
 • contactlenzen of een bril draagt
 • erg veel traant, waardoor dagelijkse make-up niet blijft zitten
 • allergisch is voor make-up
 • veel sport of vaak een sauna bezoekt
 • er altijd verzorgd uit wil zien

OMschrijving van de behandeling

Voordat PMU wordt aangebracht, wordt er eerst gekeken aan de hand van een vragenlijst of er medische contra indicaties zijn.

Verhinderd?

Bij verhindering graag 24 uur vooraf uw afspraak verzetten of afzeggen anders ben ik genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

Tarieven

Eyeliner boven (incl. nabehandeling)

€ 195,00

Eyeliner onder (incl. nabehandeling)

€ 178,50

Eyeliner onder en boven (incl. nabehandeling)

€ 315,00

Plaatselijk invullen of wenkbrauw correctie (incl. nabehandeling)

€ 185,00

Powderbrows, incl. nabehandeling

€ 310,00

Hairstroke 3D techniek wenkbrauwen incl. nabehandeling

€ 310,00

Lipliner incl. nabehandeling

€ 325,00

Full lips incl. nabehandeling ( opvullen en inkleuren)

€ 345,00

Tarieven nabehandeling

Wenkbrauwen

€ 125,00

Eyeliner onder

€ 85,00

Eyeliner boven

€ 95,00

Eyeliner onder en boven

€ 140,00

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E puurbijfem@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht